Weesjes

Kibbeling met kerriesaus, steakfrites en rauwkostsalade
Kip smoor van kippendij, tomaat en ketjap met rijst en boontjes
Lasagne Bolognese met een saus van gehakt en verse tomaten, geserveerd met stokbrood en een salade
Kippenboutjes met chilisaus, gefrituurde aardappelwedges en een tomatensalade
Vegan burger met zoete aardappelfrites, spicy ketchup en appel- komkommersalade
Rundervinken met pepersaus, gebakken aardappels en bloemkool gegratineerd met kaas
Babi ketjap van speklapjes met paprika en lente-ui met basmatirijst en groene asperges
Gyros met roerbakgroente, tzatzikisaus en krulfrites
Runderstoofpotje met aardappelpuree en broccoli
Victoriabaarsfilet met paksoi en prei, aardappelgratin en dillesaus
Bami goreng met kipsaté, zure komkommer, kentang kering, omelet en pikante satésaus
Vegan pasta funghi
Duo van tong en roodbaarsfilet, gebakken aardappelen, spinazie en kreeftensaus
Kipdöner met knoflook en chilisaus, pita broodje, frites en roerbakgroente
Kip Masala met rijst en spitskool
Pulled pork met Turks brood, frites en een Griekse koolsalade
Kabeljauwburger met kerriemayonaise, frites en salade
Kipsaté met pikante satésaus, zure komkommer, kentang kering, frites en een rauwkostsalade
Vegan currie van zoete aardappel en kikkererwten geserveerd met rijst
Varkensribeye met zeezoutboter, gebakken aardappeltjes en salade
Buikspek met basmatirijst en broccolini
Gepaneerde mosselen met knoflooksaus, aardappelrösti en een rauwkostsalade
Varkens cordon bleu met frites en bospeentjes
Rendang met kentang kering, basmatirijst en boontjes
Cheeseburger met sambalmayonaise, frites en salade
Vegan Burrito, vegan gehakt, rijst, kidney bonen, tomaat, koriander en avocado
Indonesische ovenschotel met rundergehakt, mihoen, doperwtjes en worteltjes en aardappelpuree
Kipfilet met prosciutto, gegratineerd met mozzarella, geserveerd met gebakken aardappelen en salade
Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag